Varmepumpe firmaer i Sønderjylland

Er du på udkig efter en varmepumpe og søger efter en lokal varmepumpe montør fra Sønderjylland, så læs med her. Vi har samlet en lang række installatører og håndværkerer som både tilbyder installation af en evt. allerede indkøbt varmepumpe eller tilbud på både indkøb og montering af selve varmepumpen. Installatører dækker bredt og en række kan både tilbyde installation af luft-luft varmepumpe og de større luft-vand baserede varmepumper, som kan udskifte hele varmeanlægget i din bolig.


Få tilbud på varmepumpe

Dygtige og billige håndværkere

Sammenlign priser - Spar op til 30%

Gratis og uforpligtende

Indhent tilbud


sønderjylland varmepumpe

Vi har samlet en række installatører af varmepumper i Sønderjylland fordelt på forskellige byer nedenfor:

Varmepumpe til sommerhuse i Sønderjylland

Til sommerhuset er det ofte luft-luft varmepumper, som man installerer. Og i den kategori findes det størte antal af leverandører af varmepumper i Sønderjylland. Det skyldes nemlig at en luft-luft varmepumpe i princippet blot kræver en elektrisk installation og dermed ikke har behov for at blive koblet til varmtvandsbeholder og eventuelle radiatorer.

Ofte har mange lokale elektrikere i sommerhusområderne i Sønderjylland specialiseret sig i at montere varmepumper til sommerhuse, da der er stor efterspørgsel efter dette. Det kunne f.eks. være Frifelt El, som ligger tæt på det store sommerhusområde på Rømø. Alternativt kan man på Als finde Als Energicenter, hvis man har sommerhus på Als eller i området omkring.


Luft-vand varmepumpe i Sønderjylland

Er du på udkig efter en luft-vand varmepumpe i Sønderjylland, så kræver det typisk en autoriseret VVS'er eller sepcialiseret varmepumpe installatør. Udbuddet af leverandører er stort i Sønderjylland og nedenfor kan du i de enkelte byer se hvilke firmaer, som tilbyder varmepumper og som du med fordel kan indhente tilbud fra.

Du finder f.eks. leverandører i de store byer som Haderslev med Søberg VVS og Energiservice, Aabenraa med Søndersø Energi eller Sønderborg med Thybo Køleteknik.


Få tilbud på varmepumpe

Bliv klar til tilskud fra Varmepumpepuljen når den åbner i september 2023. Få tilbud på udskiftning af dit olie- eller gasfyr til en effektiv varmepumpe.

Få tilbud herFå et tilbud fra lokale håndværkere

Når du skal have tilbud på en varmepumpe, så kan du med fordel benytte nogle af de forskellige tilbudstjeneste på nettet, som f.eks. 3byggetilbud. De sørger for at kontakte håndværkerne, så du ikke selv skal ringe rundt og bede om tilbud for forklare opgaven flere gange. Hos tilbudstjenesterne kan du modtage tilbud fra lokale håndværkere, men evt. også længere væk, hvis de ser en fordel i at byde opgaven. Det bestemmer du selv.