Varmepumpe installatør i Nordjylland

Er du på udkig efter en installatør til varmepumper i Nordjylland, så læs med her. Der kan være forskel på hvilken type fagmand, som du har behov for alt afhængigt at om du ønsker en simpel luft-luft varmepumpe, som f.eks. til dit sommerhus, eller om du ønsker den noget dyrere løsning af luft-vand varmepumpe, som kan sørge for hele varmtvandsforsyningen til dit hus (både varmt vand og opvarmning). Flere leverandører tilbyder også montering af begge typer.


Få tilbud på varmepumpe

Dygtige og billige håndværkere

Sammenlign priser - Spar op til 30%

Gratis og uforpligtende

Indhent tilbud


Nordjylland varmepumpe

Vi har samlet en række installatører af varmepumper i Nordjylland fordelt på forskellige byer nedenfor:


Luft-luft varmepumpe

Hvis du øsnker et tilbud på en luft-luft varmepumpe til dit sommerhus eller bare som supplement til din nuværende opvarmning i f.eks. udestue eller anneks i Nordjylland, så skal du have fat i en lokal elektriker eller installatør, som typisk udfører den slags job.

De kan enten komme med tilbud på både varmepumpe (som dimensioneres efter dit behov) og selve monteringen. Det kunne f.eks. være El-Service Nord i Hjørring i Nordjylland eller Aalborg Klimateknik, som er installatør af både luft-luft varmepumper og luft-vand varmepumper.


Luft-vand varmepumpe i Nordjylland

Skal du have tilbud på en luft-vand varmepumpe løsning i Nordjylland, så skal du have fat i en autotiseret installatør, som typisk også er en VVS'er, da en luft-vand varmepumpe skal installeres og integreres til dit vandbaseret varmesystem, herunder en varmtvandsbeholder. Her kan du f.eks. gribe fat i Kaj Rasmussen nær Fjerritslev og Aalborg. Du kan også benytte tilbudstjenesten 3byggetilbud til at indhente tilbud fra lokale godkendte montører fra Nordjylland.


Få tilbud på varmepumpe

Bliv klar til tilskud fra Varmepumpepuljen når den åbner i september 2023. Få tilbud på udskiftning af dit olie- eller gasfyr til en effektiv varmepumpe.

Få tilbud her

Tilskudsordninger

Læs mere om de forskellige tilskud til varmepumper her. I praksis er det muligt at opnå tilskud til alle typer af varmepumper, men særligt luft-vand og jordvarme. Luft-luft varmepumper kan du få tilskud til via boligjob-ordningen, mens at tilskud til luft-vand og jordvarme kan fås via anden tilskudpulje.