Ansvarsfraskrivelse

Varmepumpesiden.dk bestræber sig altid på at videregive korrekte oplysninger om alt fra lovgivning til gode råd og tips og benytter kilder, som vi vurderer til at være troværdige. Redaktionen på Varmepumpesiden.dk er ikke ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller manglende oplysninger eller vurderinger.

Varmepumpesiden.dk skaber overblik over alternative løsninger til dit gamle oliefyr, men kan ved indhentning af eventuelle tilbud til brugerne ikke garantere at det vil være den bedst mulige pris, som opnåes. Derudover kan der også være kvalitetsforskel på de enkelte leverancer.

Indholdet på Varmepumpesiden.dk er tænkt som generel information og kan på ingen måde sidestilles med faglig rådgivning.

Varmepumpesiden.dk er således ikke ansvarlig for tab, som måtte følge af læserens beslutning om at følge eller benytte anbefalinger, skøn og vurderinger fra Varmepumpesiden.dk.

Hvis forbrugeren efterspørger konkrete tilbud på et varmeanlæg, så vil de indtastede informationer blive videregivet til konkrete leverandører, som vi samarbejder med. Informationerne vil ikke blive solgt eller videregivet til andre.