Varmepumpe firmaer i Syd- og Vestsjælland

Er du på udkig efter en varmepumpe installatør i Vest eller sydsjælland, så har vi samlet en lang række leverandører på denne side. Leverandørerne kan stå for installation af både luft-luft varmepumper, luft-vand varmepumper eller jordvarmepumper. Et nyt varmepumpe anlæg kan være en rigtig stor investering, så derfor anbefaler vi at du snakker med flere leverandører før at du beslutter dig for den endelige løsning til din bolig.


Få tilbud på varmepumpe

Dygtige og billige håndværkere

Sammenlign priser - Spar op til 30%

Gratis og uforpligtende

Indhent tilbud


sønderjylland varmepumpe

Vi har samlet en række installatører af varmepumper i Sønderjylland fordelt på forskellige byer nedenfor:

Installation af Luft-luft varmepumper

Hvis du er på udkig efter en luft-luft varmepumpe i Vest- eller Sydsjælland, så skal du typisk kigge efter installatører med erfaring inde for El-arbejde. Luft-luft varmepumpe skal ikke kobles på eksisterende varmeanlæg, men kan blot monteres med en inde- og udedel i f.eks. din stue i sommerhuset og herefter blot tilkobles elnettet. Det er langt den billigste type varmepumpe, men da den blot blæser varm luft ind i huset, så kan den altså hverken bruges til opvarmning af varmtvandet i huset og er ej heller godt egnet til opvarmning af flere rum, hvor radiatorføring er en meget bedre løsning.


Luft-vand varmepumpe på Syd- og Vestsjælland

Hvis du er på udkig efter en luft-vand varmepumpe eller jordvarmepumpe, så skal du typisk have fat i en VVS installatør, da varmepumpen skal installeres og tilknyttes til varmtvandsbeholder og rørføres til dine radiatorer, så den således kan stå for opvarmningen af din bolig.

Hvis du selv er bosat i Vest- eller Sydsjælland, så kan du med fordel kontakte nogle af de liste leverandører i dit område ovenfor. Der kan både være fordele og ulemper ved at vælge en lokal leverandør af din varmepumpe. Fordelen er selvfølgelig at en lokal muligvis føler sig mere forpligtet til en god leverance til dig, men det kan også være godt at konkurrenceudsætte din lokale varmpumpepumpe montør med priser fra andre leverandører rundt om i landet, særligt når det omhandler en investering på 100.000 kr. eller derover.


Få tilbud på varmepumpe

Bliv klar til tilskud fra Varmepumpepuljen når den åbner i september 2023. Få tilbud på udskiftning af dit olie- eller gasfyr til en effektiv varmepumpe.

Få tilbud her
Få et tilbud fra lokale håndværkere

Når du skal have tilbud på en varmepumpe, så kan du med fordel benytte nogle af de forskellige tilbudstjeneste på nettet, som f.eks. 3byggetilbud. De sørger for at kontakte håndværkerne, så du ikke selv skal ringe rundt og bede om tilbud for forklare opgaven flere gange. Hos tilbudstjenesterne kan du modtage tilbud fra lokale håndværkere, men evt. også længere væk, hvis de ser en fordel i at byde opgaven. Det bestemmer du selv.