Varmepumpe firmaer på Fyn

Har du bolig eller sommerhus på Fyn og er på udkig efter en varmepumpe leverandør, så kan du få overblikket her. Vi har samlet en langt række montører og leverandører af varmepumper på Fyn, både til små og store varmepumper.


Få tilbud på varmepumpe

Dygtige og billige håndværkere

Sammenlign priser - Spar op til 30%

Gratis og uforpligtende

Indhent tilbud


fyn varmepumpe

Vi har samlet en række installatører af varmepumper på Fyn fordelt på forskellige byer nedenfor:

Hvem kan installere en varmepumpe?

Det er ikke alle, som kan installere en varmepumpe og ikke alle typer varmepumper. Hvis du blot har brug for en luft-luft varmepumpe til f.eks. dit sommerhus, så stilles der ikke lige så store krav til installatøren eller installationen, da der ikke skal kobles nogle vandførende forbindelse til dit eksisterende varmeanlæg eller brugsvand. Derfor kan en elektriker sagtens klare denne opgave.

Skal du derimod have installeret en luft-vand varmepumpe, som skal erstatte dit nuværende gas- eller oliefyr, så har du brug for at få fat i en VVS'er eller autoriseret varmepumpe installatør.


Find en varmepumpe forhandler på Fyn

Der findes masser af varmepumpe forhandlere på Fyn, som du med fordel kan indhente tilbud på din varmepumpe løsning hos. Nedenfor kan du se varmepumpe firmaer i forskellige byer på fyn. Flere forhandlere kan levere og montere både luft-luft varmepumper og luft-vand varmepumper. Til gengæld er der færre leverandører, som kan stå for montering af et jordvarmeanlæg.

Èt eksempel på en leverandør, som kan levere alle typer varmepumper er Fyns Køl og Teknik. Her kan du indhente tilbud på netop din varmepumpe. Du kan også tage kontakt til Varmepumpe Fyn med adresse i Langeskov, som leverer på hele øen.


Hvordan vælger jeg den rigtige leverandør?

Det kan være svært at finde ud af hvem man skal vælge som leverandør, men det er en stor fordel at indhente flere forskellige tilbud på varmepumpen. Det kan være at leverandører har forskellige mærker og løsninger og derudover så kan du også sikre dig ikke at betale for meget, hvis du kun har indhentet ét tilbud hos en forhandler. Du kan også støtte dit til Trustpilot og se hvordan kunderne har ratet leverandøren. Her kan du f.eks. se at Varmepumpe Fyn har fået 7 anmeldelse og en god rating på 4,3. Andre større forhandlere har typisk mange flere ratings.

Endelig kan du også benytte dig af nogle af de mange online tilbudstjenester, hvor du kan indhente tilbud fra håndværkere på din varmepumpe. Du kan f.eks. gøre dette på 3byggetilbud.dk, som udover at indhente flere tilbud fra håndværkere til dig, også sikrer dig at alle håndværkerne er godkendte og som tjenesten har tillid til.


Få tilbud på varmepumpe

Bliv klar til tilskud fra Varmepumpepuljen når den åbner i september 2023. Få tilbud på udskiftning af dit olie- eller gasfyr til en effektiv varmepumpe.

Få tilbud her
Du kan få tilskud

Du kan læse mere om de forskellige tilskud til varmepumper her. I praksis er det muligt at opnå tilskud til alle typer af varmepumper, men særligt luft-vand og jordvarme. Luft-luft varmepumper kan du få tilskud til via boligjob-ordningen, mens at tilskud til luft-vand og jordvarme kan fås via anden tilskudpulje.