Varmepumpe installatør i København

Find din lokale leverandør af varmepumper i Københavns- og hovedstadsområdet her. Vi har samlet en lang række installatører og montører af varmepumper i København nedenfor. Du kan både finde leverandører af luft-luft varmepumper, samt de dyrere luft-vand varmepumper eller jordvarmeanlæg, som kan varme hele huset op, inkl. det varme til vandhaner, bad og radiatorer.


Få tilbud på varmepumpe

Dygtige og billige håndværkere

Sammenlign priser - Spar op til 30%

Gratis og uforpligtende

Indhent tilbud


København varmepumpe

Vi har samlet en række installatører af varmepumper i Nordsjælland fordelt på forskellige byer nedenfor:


Hvorfor vælge en lokal håndværker?

Der kan være mange fordele ved at vælge en lokal håndværker fra København til at give en pris på din varmepumpe. Dels kan du på den måde være med til at støtte dit lokalormåde, men du kan også nemt indhente referencer fra andre lokale i området. Du kan også tage ud og se på andre installationer, som den pågældende håndværker/montør har foretaget. Sidst, men ikke mindst, så kan lokale varmepumpe installatører fra København ofte give dig en bedre pris ned montører længere væk i landet, da de ikke skal køre lige så langt for at udføre opgaven.


Få et tilbud fra en varmepumpe specialist fra København

Du kan med fordel indhente tilbud fra lokale varmepumpe specialister som f.eks. fra Brdr. Engelhart i Brøndby, eller Agas VVS- og Gasservice fra Amager.

Endelig kan du også benytte mange af de online tilbud tjenester, som f.eks. 3byggetilbud eller Tjenestetorvet til at indhente tilbud på din varmepumpe fra godkendte håndværkere.

Få tilbud på varmepumpe

Bliv klar til tilskud fra Varmepumpepuljen når den åbner i september 2023. Få tilbud på udskiftning af dit olie- eller gasfyr til en effektiv varmepumpe.

Få tilbud herDu kan få tilskud

Du kan læse mere om de forskellige tilskud til varmepumper her. I praksis er det muligt at opnå tilskud til alle typer af varmepumper, men særligt luft-vand og jordvarme. Luft-luft varmepumper kan du få tilskud til via boligjob-ordningen, mens at tilskud til luft-vand og jordvarme kan fås via anden tilskudpulje.