Varmepumpe installatører i Virum

Nedenfor kan du finde en liste over lokale varmepumpe installatører i Virum. Vi har registreret i alt 2 lokale varmepumpe installatører og montører i Virum.

Få tilbud på varmepumpe

Dygtige og billige håndværkere

Sammenlign priser - Spar op til 30%

Gratis og uforpligtende

Indhent tilbud

Alle varmepumpe firmaer i listen nedenfor er VE-godkendte installatører eller montører og har dermed dokumenterede kompetencer til at installere VE-anlæg (vedvarende energi anlæg) korrekt og du dermed opnår det fulde udbytte af din varmepumpe. Du kan læse mere om VE-godkendelsesordningen her hos Energistyrelsen.Skaarup VVS og Kloak ApS

Virumgade 7, 2830 Virum

45850388

CVR: 26025982

VVS- og blikkenslagerforretning

Varmepumpe firma

SN VVS-Teknik ApS

Helsingevej 32, 2830 Virum

20743178

CVR: 39267098

VVS- og blikkenslagerforretning

Varmepumpe firma

Hvis du ikke fandt nogle varmepumpe leverandører i Virum, så kan du med fordel se efter leverandører og montører i Kastrup, som har 13 firmaer registreret, som kan hjælpe dig med et tilbud på en varmepumpe løsning til dit hus. Du kan også kigge på nærmere på leverandører i Rødovre, som har 8 varmepumpe firmaer registreret på vores lister.Få tilbud på varmepumpe

Bliv klar til tilskud fra Varmepumpepuljen i 2023. Få tilbud på udskiftning af dit olie- eller gasfyr til en effektiv varmepumpe.

Få tilbud her

Tilskudsordninger

Læs mere om de forskellige tilskud til varmepumper her. I praksis er det muligt at opnå tilskud til alle typer af varmepumper, men særligt luft-vand og jordvarme. Luft-luft varmepumper kan du få tilskud til via boligjob-ordningen, mens at tilskud til luft-vand og jordvarme kan fås via anden tilskudpulje.