Varmepumpe installatør i Nordsjælland

Der er mange muligheder for at finde en installatør til en varmepumpe i Nordsjælland. Det kan enten være til installation af en luft-luft varmepumpe eller en luft-vand varmepumpe eller et jordvarmeanlæg. Det gælder både, hvis du allerede har købt en varmepumpe, eller hvis du ønsker at få forskellige tilbud en varmepumpeløsning.


Få tilbud på varmepumpe

Dygtige og billige håndværkere

Sammenlign priser - Spar op til 30%

Gratis og uforpligtende

Indhent tilbud


nordjsælland varmepumpe

Vi har samlet en række installatører af varmepumper i Nordsjælland fordelt på forskellige byer nedenfor:


Installatører til luft-luft varmepumpe

Installation varmepumpe kræver mindst ift. både køb og installation. Den er både billigere i indkøb og montering og derudover er der typisk også flere leverandører af varmepumperne. Du kan sågar selv bestille den luft-luft varmepumpe, som du har set dig lun på på nettet og herefter tilkalde en installatør, som kan installere og montere den for dig. Det er typisk eletrikere, som står for dette. De kan både rådgive omkring køb, men selvsagt også om montering. I Nordsjælland findes der masser af montører og elektrikere, som f.eks. Helsingør El-teknik eller H-Energi APS.


Montører til luft-vand varmepumpe

Hvis du ønsker et tilbud på en luft-vand varmepumpe i Nordsjælland, så findes der også en række udbydere her, hvor du kan få et komplet tilbud på en løsning til netop dit hus. Her er der typisk tale om en VVS'er, som er specialiseret i varmepumper, som både kan dække over luft-vand varmepumpe, og hvor de større firmaer også kan tilbyde jordvarmeanlæg.

Du kan med fordel indhente tilbud fra de lokale leverandører i Nordsjælland, f.eks. hos Sylvest VVS i Helsingør eller Njord VVS Teknik fra Hillerød, men fordi at en luft-vand varmepumpe er en stor omkostning (typisk fra 75-130.000 kr.), så kan det også være en god idé at udvide søgningen til leverandører fra hele landet, eller benytte en tilbudstjeneste til at indhente flere tilbud fra håndværkere, så du kan sikre dit at både få en god attraktiv pris, men også at du benytter en håndværker, som tjenesten kan stå inde for.


Få tilbud på varmepumpe

Bliv klar til tilskud fra Varmepumpepuljen når den åbner i september 2023. Få tilbud på udskiftning af dit olie- eller gasfyr til en effektiv varmepumpe.

Få tilbud her
Tilskudsordninger

Læs mere om de forskellige tilskud til varmepumper her. I praksis er det muligt at opnå tilskud til alle typer af varmepumper, men særligt luft-vand og jordvarme. Luft-luft varmepumper kan du få tilskud til via boligjob-ordningen, mens at tilskud til luft-vand og jordvarme kan fås via anden tilskudpulje.