Varmepumpe installatører i Slangerup

Nedenfor kan du finde en liste over lokale varmepumpe installatører i Slangerup. Vi har registreret i alt 2 lokale varmepumpe installatører og montører i Slangerup.

Få tilbud på varmepumpe

Dygtige og billige håndværkere

Sammenlign priser - Spar op til 30%

Gratis og uforpligtende

Indhent tilbud

Alle varmepumpe firmaer i listen nedenfor er VE-godkendte installatører eller montører og har dermed dokumenterede kompetencer til at installere VE-anlæg (vedvarende energi anlæg) korrekt og du dermed opnår det fulde udbytte af din varmepumpe. Du kan læse mere om VE-godkendelsesordningen her hos Energistyrelsen.PB VVS & Varmeservice ApS

Industrivej 20, 3550 Slangerup

70233318

CVR: 30489462

VVS- og blikkenslagerforretning

Varmepumpe firma

Vestergaard Varme Service ApS

Kongensgade 46, 3550 Slangerup

27498068

CVR: 38440233

VVS- og blikkenslagerforretning

Varmepumpe firma

https://vestergaardvarmeservice.dk/

Hvis du ikke fandt nogle varmepumpe leverandører i Slangerup, så kan du med fordel se efter leverandører og montører i Hillerød, som har 9 firmaer registreret, som kan hjælpe dig med et tilbud på en varmepumpe løsning til dit hus. Du kan også kigge på nærmere på leverandører i Helsingør, som har 8 varmepumpe firmaer registreret på vores lister.Få tilbud på varmepumpe

Bliv klar til tilskud fra Varmepumpepuljen når den åbner i september 2023. Få tilbud på udskiftning af dit olie- eller gasfyr til en effektiv varmepumpe.

Få tilbud her

Tilskudsordninger

Læs mere om de forskellige tilskud til varmepumper her. I praksis er det muligt at opnå tilskud til alle typer af varmepumper, men særligt luft-vand og jordvarme. Luft-luft varmepumper kan du få tilskud til via boligjob-ordningen, mens at tilskud til luft-vand og jordvarme kan fås via anden tilskudpulje.