Varmepumpe firmaer i Midtjylland

Der findes masser af leverandører af varmepumpr i Midtjylland. Det gælder både de billigere luft-luft varmepumper, samt de noget dyrere luft-vand varmepumper, som helt kan erstatte dit gamle olie- eller gasfyr. Mange firmer kan levere begge typer af løsninger, men nogle er også kun leveringsdygtige i luft-luft varmepumperne, som typisk installeres i sommerhuse, værksteder eller andre mere simple bygninger, hvor den kan fungere som supplement til varmesystemet, eller være eneste kilde til opvarmning.


Få tilbud på varmepumpe

Dygtige og billige håndværkere

Sammenlign priser - Spar op til 30%

Gratis og uforpligtende

Indhent tilbud


midtjylland varmepumpe

Vi har samlet en række installatører af varmepumper i Midtjylland fordelt på forskellige byer nedenfor:

Varmepumpe til sommerhuse

Er du på udkig efter en varmepumpe til dit sommerhus, så er du med stor sandsynlighed ude efter en luft-luft varmepumpe, som kan fungere som opvarmning til sommerhuset i stedet for den dyrere løsning i form af elradiatorer, som ofte findes i sommerhuse. Her kan varmepumpe fint erstatte radiatorerne og sørge for opvarmning af sommerhuset. Mange bruger også en brændeovn til supplerende varme og selvom det er hyggeligt for mange, så er der også mange, som ikke gider besværet med en brændeovn og samtidig kan det også sode væggene til.

En luft til luft varmepumpe kan også fint fungere som ekstra opvarmning i et alm. hus, men pirmært nok til udestuer, garager eller et anneks.

I Midtjylland findes mange firmaer, som tilbyder luft-luft varmepumper. F.eks. er tilbyder HeatNow fra Horsens et af Danmarks største udvalg af varmepumper og monterer i hele Danmark.


Luft-vand varmepumper

Skal du have en varmepumpe til huset til erstatning af dit gamle oliefyr eller gamle gasfyr, så skal du få et tilbud på en luft-vand varmepumpe, eller evt. et jordvarmepumpe anlæg. Det er en dyrere løsning end de billigere varmepumper til sommerhuset, men til gengæld så kan en sådan varmepumpe levere både varme og brugsvand til hele huset.

I Midtjylland findes faktisk rigtig mange gode monteringsfirmaer af varmepumpe til almindelige huse. Klimadan fra Ikast er et af de store firmaer. Novasolar fra Risskov kan ligeledes levere alle slags varmepumper og leverer både i Midtjylland og resten af Danmark.


Hvordan vælger jeg den rigtige leverandør?

Det kan være svært at finde ud af hvem man skal vælge som leverandør, men det er en stor fordel at indhente flere forskellige tilbud på varmepumpen. Det kan være at leverandører har forskellige mærker og løsninger og derudover så kan du også sikre dig ikke at betale for meget, hvis du kun har indhentet ét tilbud hos en forhandler. Du kan også støtte dit til Trustpilot og se hvordan kunderne har ratet leverandøren. Her kan du f.eks. se at Varmepumpe Fyn har fået 7 anmeldelse og en god rating på 4,3. Andre større forhandlere har typisk mange flere ratings.

Endelig kan du også benytte dig af nogle af de mange online tilbudstjenester, hvor du kan indhente tilbud fra håndværkere på din varmepumpe. Du kan f.eks. gøre dette på 3byggetilbud.dk, som udover at indhente flere tilbud fra håndværkere til dig, også sikrer dig at alle håndværkerne er godkendte og som tjenesten har tillid til.


Få tilbud på varmepumpe

Bliv klar til tilskud fra Varmepumpepuljen når den åbner i september 2023. Få tilbud på udskiftning af dit olie- eller gasfyr til en effektiv varmepumpe.

Få tilbud her


Du kan få tilskud

Du kan læse mere om de forskellige tilskud til varmepumper her. I praksis er det muligt at opnå tilskud til alle typer af varmepumper, men særligt luft-vand og jordvarme. Luft-luft varmepumper kan du få tilskud til via boligjob-ordningen, mens at tilskud til luft-vand og jordvarme kan fås via anden tilskudpulje.