Varmepumpe installatører i Sønder Omme

Nedenfor kan du finde en liste over lokale varmepumpe installatører i Sønder Omme. Vi har registreret i alt 2 lokale varmepumpe installatører og montører i Sønder Omme.

Få tilbud på varmepumpe

Dygtige og billige håndværkere

Sammenlign priser - Spar op til 30%

Gratis og uforpligtende

Indhent tilbud

Alle varmepumpe firmaer i listen nedenfor er VE-godkendte installatører eller montører og har dermed dokumenterede kompetencer til at installere VE-anlæg (vedvarende energi anlæg) korrekt og du dermed opnår det fulde udbytte af din varmepumpe. Du kan læse mere om VE-godkendelsesordningen her hos Energistyrelsen.BC Energiservice

Hovedgaden 59, 7260 Sønder Omme

44101718

CVR: 40974474

VVS- og blikkenslagerforretning

Varmepumpe firma

Westergaard El A/S

Hovedgaden 31, 7260 Sønder Omme

75341081

CVR: 31576768

El-installation

Varmepumpe firma

Hvis du ikke fandt nogle varmepumpe leverandører i Sønder Omme, så kan du med fordel se efter leverandører og montører i Vejle, som har 12 firmaer registreret, som kan hjælpe dig med et tilbud på en varmepumpe løsning til dit hus. Du kan også kigge på nærmere på leverandører i Silkeborg, som har 11 varmepumpe firmaer registreret på vores lister.Få tilbud på varmepumpe

Bliv klar til tilskud fra Varmepumpepuljen når den åbner i september 2023. Få tilbud på udskiftning af dit olie- eller gasfyr til en effektiv varmepumpe.

Få tilbud her

Tilskudsordninger

Læs mere om de forskellige tilskud til varmepumper her. I praksis er det muligt at opnå tilskud til alle typer af varmepumper, men særligt luft-vand og jordvarme. Luft-luft varmepumper kan du få tilskud til via boligjob-ordningen, mens at tilskud til luft-vand og jordvarme kan fås via anden tilskudpulje.