Varmepumpe installatører i Kjellerup

Nedenfor kan du finde en liste over lokale varmepumpe installatører i Kjellerup. Vi har registreret i alt 3 lokale varmepumpe installatører og montører i Kjellerup.

Få tilbud på varmepumpe

Dygtige og billige håndværkere

Sammenlign priser - Spar op til 30%

Gratis og uforpligtende

Indhent tilbud

Alle varmepumpe firmaer i listen nedenfor er VE-godkendte installatører eller montører og har dermed dokumenterede kompetencer til at installere VE-anlæg (vedvarende energi anlæg) korrekt og du dermed opnår det fulde udbytte af din varmepumpe. Du kan læse mere om VE-godkendelsesordningen her hos Energistyrelsen.D.E. TekniQ K/S

Nørrevangsvej 5, 8620 Kjellerup

86667700

CVR: 34211361

El-installation

Varmepumpe firma

Gidex Aut. Køle- og Elservice ApS

Vinkelvej 4, 8620 Kjellerup

86883422

CVR: 32559425

VVS- og blikkenslagerforretning

Varmepumpe firma

Midtjyllands Køleservice ApS

Drejergårdsvej 1, 8620 Kjellerup

86888804

CVR: 40515429

VVS- og blikkenslagerforretning

Varmepumpe firma

Hvis du ikke fandt nogle varmepumpe leverandører i Kjellerup, så kan du med fordel se efter leverandører og montører i Vejle, som har 12 firmaer registreret, som kan hjælpe dig med et tilbud på en varmepumpe løsning til dit hus. Du kan også kigge på nærmere på leverandører i Silkeborg, som har 11 varmepumpe firmaer registreret på vores lister.Få tilbud på varmepumpe

Bliv klar til tilskud fra Varmepumpepuljen når den åbner i september 2023. Få tilbud på udskiftning af dit olie- eller gasfyr til en effektiv varmepumpe.

Få tilbud her

Tilskudsordninger

Læs mere om de forskellige tilskud til varmepumper her. I praksis er det muligt at opnå tilskud til alle typer af varmepumper, men særligt luft-vand og jordvarme. Luft-luft varmepumper kan du få tilskud til via boligjob-ordningen, mens at tilskud til luft-vand og jordvarme kan fås via anden tilskudpulje.