Varmepumpe installatører i Farsø

Nedenfor kan du finde en liste over lokale varmepumpe installatører i Farsø. Vi har registreret i alt 3 lokale varmepumpe installatører og montører i Farsø.

Få tilbud på varmepumpe

Dygtige og billige håndværkere

Sammenlign priser - Spar op til 30%

Gratis og uforpligtende

Indhent tilbud

Alle varmepumpe firmaer i listen nedenfor er VE-godkendte installatører eller montører og har dermed dokumenterede kompetencer til at installere VE-anlæg (vedvarende energi anlæg) korrekt og du dermed opnår det fulde udbytte af din varmepumpe. Du kan læse mere om VE-godkendelsesordningen her hos Energistyrelsen.Arne Bach Pedersen VVS ApS

Industrivej 2B, 9640 Farsø

40375276

CVR: 29625417

VVS- og blikkenslagerforretning

Varmepumpe firma

V.Hornum smede & VVS ApS

Risevej 1, 9640 Farsø

98663068

CVR: 39154129

VVS- og blikkenslagerforretning

Varmepumpe firma

Øgaard A/S

Th. Eriksens Vej 7, 9640 Farsø

98631911

CVR: 24206092

El-installation

Varmepumpe firma

Hvis du ikke fandt nogle varmepumpe leverandører i Farsø, så kan du med fordel se efter leverandører og montører i Hjørring, som har 12 firmaer registreret, som kan hjælpe dig med et tilbud på en varmepumpe løsning til dit hus. Du kan også kigge på nærmere på leverandører i Hobro, som har 9 varmepumpe firmaer registreret på vores lister.Få tilbud på varmepumpe

Bliv klar til tilskud fra Varmepumpepuljen når den åbner i september 2023. Få tilbud på udskiftning af dit olie- eller gasfyr til en effektiv varmepumpe.

Få tilbud her

Tilskudsordninger

Læs mere om de forskellige tilskud til varmepumper her. I praksis er det muligt at opnå tilskud til alle typer af varmepumper, men særligt luft-vand og jordvarme. Luft-luft varmepumper kan du få tilskud til via boligjob-ordningen, mens at tilskud til luft-vand og jordvarme kan fås via anden tilskudpulje.