Varmepumpe installatører i Tønder

Nedenfor kan du finde en liste over lokale varmepumpe installatører i Tønder. Vi har registreret i alt 3 lokale varmepumpe installatører og montører i Tønder.

Få tilbud på varmepumpe

Dygtige og billige håndværkere

Sammenlign priser - Spar op til 30%

Gratis og uforpligtende

Indhent tilbud

Alle varmepumpe firmaer i listen nedenfor er VE-godkendte installatører eller montører og har dermed dokumenterede kompetencer til at installere VE-anlæg (vedvarende energi anlæg) korrekt og du dermed opnår det fulde udbytte af din varmepumpe. Du kan læse mere om VE-godkendelsesordningen her hos Energistyrelsen.Jürgensen VVS ApS

Håndværkervej 9, 6270 Tønder

74722210

CVR: 79472816

VVS- og blikkenslagerforretning

Varmepumpe firma

Jørgen Juul VVS

Flensborglandevej 21, 6270 Tønder

30363781

CVR: 10137543

VVS- og blikkenslagerforretning

Varmepumpe firma

Stigs VVS v/Stig Walz

Nørrefoldvej 41, 6270 Tønder

73738073

CVR: 25480740

VVS- og blikkenslagerforretning

Varmepumpe firma

Hvis du ikke fandt nogle varmepumpe leverandører i Tønder, så kan du med fordel se efter leverandører og montører i Sønderborg, som har 6 firmaer registreret, som kan hjælpe dig med et tilbud på en varmepumpe løsning til dit hus. Du kan også kigge på nærmere på leverandører i Haderslev, som har 6 varmepumpe firmaer registreret på vores lister.Få tilbud på varmepumpe

Bliv klar til tilskud fra Varmepumpepuljen når den åbner i september 2023. Få tilbud på udskiftning af dit olie- eller gasfyr til en effektiv varmepumpe.

Få tilbud her

Tilskudsordninger

Læs mere om de forskellige tilskud til varmepumper her. I praksis er det muligt at opnå tilskud til alle typer af varmepumper, men særligt luft-vand og jordvarme. Luft-luft varmepumper kan du få tilskud til via boligjob-ordningen, mens at tilskud til luft-vand og jordvarme kan fås via anden tilskudpulje.