Tilskud til varmepumpe via Totalkredit

Er du kunde hos Totalkredit (det er mange via deres realkreditlån), så kan du få et tilskud på 10.000 kr. hvis du udskifter enten dit oliefyr eller gasfyr ud med en varmepumpe. Det kan enten være en luft-vand varmepumpe eller en jordvarmepumpe, hvor energimærket skal være minimum A++. Ordningen gælder for både helårsboliger og sommerhuse.

Du skal være opmærksom på at man skal søge om tilskuddet inden man laver en konkret aftale med sin håndværker. Du søger om tilskuddet via din rådgiver i banken, hvor du får udleveret et værdibevis/tilsagn, som er gældende i 12 måneder. Herefter kan du indgå aftalen og arbejdet sammen med din håndværker.

tilskud gasfyr

Tilskuddet gælder kun hvis du køber en varmepumpe til eje, og dermed ikke til abonnementsordninger.

Når gas- eller oliefyret er udskiftet, så sender du en kopi af din faktura til din rådgiver, som herefter sørger for at tilskuddet bliver udbetalt til dig indenfor 30 dage. Bemærk at tilskuddet er skattepligtigt og indberetes automatisk til Skattestyrelsen som personlig indkomst.


Først til mølle princip

Totalkredit har indtil videre valgt at give tilskud til sammenlagt 8.000 boligejere, hvis de udskifter gas- eller oliefyr til varmepumpe. Tilskuddet gives efter først til mølle princippet, så man skal være opmærksom på at ordningen kan løbe tør.


Få tilbud på varmepumpe

Bliv klar til tilskud fra Varmepumpepuljen når den åbner i september 2023. Få tilbud på udskiftning af dit olie- eller gasfyr til en effektiv varmepumpe.

Få tilbud her

Hvorfor giver Totalkredit tilskud?

Totalkredit ønsker at gøre en forskel for miljøet og har forpligtet sig til at bidrage til bla. nedbringelsen af CO2 foranlediget af den boligmasse, som de har udlånet realkreditlån til. Det gøres konkret via tilskud til udskiftningen af de gamle oliefyr og gasfyr til varmepumper, hvor der i gennemsnit vil spares ca. 60% i CO2 udledning fra boligernes opvarmningskilde.


Andre tilskudordninger

Du kan læse mere om de yderligere tilskudordninger til varmepumper, når du udskifter fra henholdsvis gasfyr eller oliefyr til en mere energieffektiv varmepumpe:

- Tilskud til varmepumpe ved udskiftning af gasfyr

- Tilskud til varmepumpe ved udskiftning af oliefyr


Få tilbud på varmepumpe

Bliv klar til tilskud fra Varmepumpepuljen når den åbner i september 2023. Få tilbud på udskiftning af dit olie- eller gasfyr til en effektiv varmepumpe.

Få tilbud her

Tilbud på varmepumpe

Bestil uforpligtende tilbud på udskiftning af dit olie- eller gasfyr til en luft-vand varmepumpe eller jordvarme.
Få tilbud på varmepumpe

I samarbejde med 3byggetilbud